Descargar Penny Berry i l Anell de Shazzan (Penny Berry 4) en PDF de Lluis Prats Martinez

Descargar Penny Berry i l Anell de Shazzan (Penny Berry 4) en PDF de Lluis Prats Martinez año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Penny Berry i l Anell de Shazzan (Penny Berry 4)
 • Autor del libroLluis Prats Martinez
 • Fecha de publicación: 23/8/2018
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466143837
 • Valoración del libro: 4.88 de un máximo de 5
 • Votos: 46
 • Autor(a) de la reseña: Allison Bermejo
 • Fecha: 4/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.94 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 264
 • Incluye un resumen PDF de 31 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: La Penny i en Marcus busquen desesperadament la poció que els ha de permetre despetrificar els seus pares. Mentrestant, els nigromants es preparen per atacar els druides blancs i dominar el món.El gran èxode ha començat. Els animals d'Amhuinn marxen cap als refugis de Cairngorms. La gran batalla entre els druides blancs i els nigromants està a punt de començar. Però, abans, la Penny i en Marcus han de descobrir la fórmula per fabricar la poció de Zaratustra, que els permetrà despetrificar els seus pares. Per aconseguir-ho, han de localitzar les dues meitats de l'anell de Shazzan i unir-les, cosa que els portarà a Pèrsia. Allà hauran d'entrar a la Caverna de les Meravelles, que amaga un món ple de perills, ja que hi ha secrets que no volen ser [email protected] url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css); El gran èxode ha començat. Els animals d'Amhuinn marxen cap als refugis de Cairngorms. La gran batalla entre els druides blancs i els nigromants està a punt de començar. Però, abans, la Penny i en Marcus han de descobrir la fórmula per fabricar la poció de Zaratustra, que els permetrà despetrificar els seus pares. Per aconseguir-ho, han de localitzar les dues meitats de l'anell de Shazzan i unir-les, cosa que els portarà a Pèrsia. Allà hauran...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - EPUB - PDF - DOC - TXT. Compresión disponible RAR - TAR - ZIP
 • Servidores habilitados: FileServe - Torrent - Mediafire - Hostr - Google Drive - Dropbox - MEGA - FreakShare
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros del autor Lluis Prats Martinez