Descargar El Jardí de les Abraçades en PDF de Jose Antonio Luengo Latorre

Descargar El Jardí de les Abraçades en PDF de Jose Antonio Luengo Latorre año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Jardí de les Abraçades
 • Autor del libroJose Antonio Luengo Latorre
 • Fecha de publicación: 26/8/2018
 • EditorialS.A. MARCOMBO
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788426725929
 • Valoración del libro: 4.31 de un máximo de 5
 • Votos: 168
 • Autor(a) de la reseña: Natalia López Sánchez
 • Fecha: 23/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.09 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 56
 • Incluye un resumen PDF de 5 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: La Tesa observa que el seu amic Víctor està trist i sol durant el pati. Ha presenciat com alguns companys de classe reien mentre li miraven de lluny i feien sobre ell alguns comentaris despectius... Què pot fer la Tesa respecte aquesta situació? Ha de donar importància al que està passant o, simplement, serà millor que ho deixi passar? Podrà la Tesa ajudar a en Víctor? El denominat assetjament escolar està a l'ordre del dia en les converses, notícies de premsa i, també, entre passadissos, aules i, per descomptat, en els entorns virtuals. No obstant això, saber com actuar i fer-ho veure als més petits no és senzill. L'autor, membre de l'Equip per a la prevenció de l'assetjament escolar de la Comunitat de Madrid, que va ser Secretari General i Cap del Gabinet Tècnic del Defensor del Menor durant deu anys, et facilita un conte destinat a nens/es d'entre 3 i 10 anys sobre com prevenir l'assetjament escolar amb actituds pro-socials i conductes senzilles que, guiades pel model del bon tracte, haurien de formar part del nostre repertori ordinari de comportaments. El jardí de les abraçades és un relat senzill sobre com prevenir, detectar i actuar en situacions que estiguin fent patir a nens i nenes en el context de les seves relacions interpersonals, des d'una protagonista amable i compassiva, amb un llenguatge clar, senzill i divertit al mateix temps. A més, el conte conté elements que ajuden a entendre la difícil situació per la qual passa en Víctor i permet treure a la llum part de l'univers interior del petit/a lector/a a través de: * Preguntes que fomenten la reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional * Pàgines per dibuixar * Adhesius relacionats amb la història * Element de transició a buscar per les pàgines del conte * Recomanacions per a adults Si vols explicar un altre tipus de situacions complexes a nens/es i no saps com, no et perdis els altres llibres de la col·lecció Senticontes.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - RTF - LRF - WORD - PDF - TXT - DOC - LIT. Compresión disponible ZIP - RAR - TGZ
 • Servidores habilitados: Mediafire - Google Drive - JumpShare - MyUpload - Dropbox - MEGA - Torrent - SendGB
Votar:

Otros libros del autor Jose Antonio Luengo Latorre

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial S.A. MARCOMBO

Otros libros del género o colección Infantil