Descargar La Primera Porta en PDF de David Nel|Lo Colom

Descargar La Primera Porta en PDF de David Nel|Lo Colom año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Primera Porta
 • Autor del libroDavid Nel|Lo Colom
 • Fecha de publicación: 14/3/2018
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466143851
 • Valoración del libro: 4.08 de un máximo de 5
 • Votos: 180
 • Autor(a) de la reseña: Anais Martín Martínez
 • Fecha: 11/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.51 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 248
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: La Gunda i la Gisela, les protagonistes de La porta prohibida, entren en un món ple de gent tocada del bolet i hauran de resoldre un misteri que té dues ciutats enfrontades. Novel·la de fantasia i [email protected] url(http://catalogo.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css); Segona part de La porta prohibida. La Gisela i la Gunda s'han convertit en millors amigues després de la fantàstica aventura que van viure al museu. Ara ja fa temps que no hi van, i la Gunda ja té ganes de gresca. Al final convenç la Gisela per tornar-hi i totes dues entren a la primera porta. A dins hi descobreixen un món esbojarrat: una ciutat on sempre plou i tothom sembla que estigui tocat del bolet, un camp d'embuts per recollir aigua de la pluja, una altra ciutat plena de genis matemàtics... i, a sobre, estan tots barallats entre ells. Les dues amigues hauran d'escapar d'aquesta colla de tocatls de l'ala i resoldre el misteri per retornar la pau al món que hi ha darrere la primera porta. Segona part de La porta prohibida. La Gisela i la Gunda s'han convertit en millors amigues després de la fantàstica aventura que van viure al museu. Ara ja fa temps que no hi van, i la Gunda ja té ganes de gresca. Al final convenç la Gisela per tornar-hi i totes dues entren a la primera porta. A dins...
 • Otros formatos de descarga disponibles: CSV - WORD - PDF - EPUB - DOCX - TXT - DOC. Compresión disponible ZIP - RAR - CBZ - TZO
 • Servidores habilitados: MEGA - Torrent - Mediafire - JumpShare - Google Drive - Dropbox - 1fichier
Votar:

Otros libros de la editorial CRUILLA

Otros libros del autor David Nel|Lo Colom

Otros libros del año 2018

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros en el idioma Catalán