Descargar Tant de Gust, Senyor Pompeu Fabra en PDF de M. Carme Bernal

Descargar Tant de Gust, Senyor Pompeu Fabra en PDF de M. Carme Bernal año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Tant de Gust, Senyor Pompeu Fabra
 • Autor del libroM. Carme Bernal
 • Fecha de publicación: 5/12/2018
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788498839531
 • Valoración del libro: 4.66 de un máximo de 5
 • Votos: 131
 • Autor(a) de la reseña: Alejandra Ruiz García
 • Fecha: 20/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.59 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 88
 • Incluye un resumen PDF de 9 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Pompeu Fabra ha estat sens dubte, l'estudiós de la llengua catalana més destacat del segle XX. Va dedicar bona part de la seva vida a la modernització d'una llengua que havia quedat feta malbé al llarg dels segles. Et convidem, lector, a conèixer la vida i l'obra d'aquest lingüista que, amb el seu esforç, va aconseguir fer del català una eina útil al servei de tota la societat.Pompeu Fabra ha estat sens dubte, l'estudiós de la llengua catalana més destacat del segle XX. Va dedicar bona part de la seva vida a la modernització d'una llengua que havia quedat feta malbé al llarg dels segles. Et convidem, lector, a conèixer la vida i l'obra d'aquest lingüista que, amb el seu esforç, va aconseguir fer del català una eina útil al servei de tota la societat.Pompeu Fabra ha estat sens dubte, l'estudiós de la llengua catalana més destacat del segle XX. Va dedicar bona part de la seva vida a la modernització d'una llengua que havia quedat feta malbé al llarg dels segles.Et convidem, lector, a conèixer la vida i l'obra d'aquest lingüista que, amb el seu esforç, va aconseguir fer del català una eina útil al servei de tota la societat.
 • Otros formatos de descarga disponibles: HTML - WORD - EPUB - PNG - DOC - PDF - OEB - TXT. Compresión disponible TAR.7Z - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - Amazon Drive - Mediafire - MEGA - MyUpload - Torrent
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor M. Carme Bernal