Descargar El Lladre d Ombres en PDF de Jaume Cela I Olle

Descargar El Lladre d Ombres en PDF de Jaume Cela I Olle año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Lladre d Ombres
 • Autor del libroJaume Cela I Olle
 • Fecha de publicación: 27/10/2018
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466143929
 • Valoración del libro: 4.85 de un máximo de 5
 • Votos: 87
 • Autor(a) de la reseña: Vicente Costa
 • Fecha: 26/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.56 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 104
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una tarda calorosa, al senyor Turell li desapareix l'ombra i demana al famós detectiu Pi i Pi que descobreixi l'entrellat d'aquest misteri, en el qual l'ombra del senyor Turell no és l'única que ha desaparegut.Una tarda calorosa, al senyor Turell li desapareix l'ombra i demana al famós detectiu Pi i Pi que descobreixi l'entrellat d'aquest misteri. En la seva investigació s'assabenta que hi ha hagut altres desaparicions d'ombres: d'edificis, animals, estàtues... Sospita que podria tractar-se d'un lladre d'ombres.Una tarda calorosa, el senyor Turell, un home carregós, primmirat i meticulós, viu un estrany incident mentre espera impacientment assegut en una terrassa d'un bar, que li serveixin un refresc. Al senyor Turell li ha desaparegut l'ombra. Un detectiu molt famós que ha resolt molts casos insòlits s'encarrega de descobrir l'entrellat d'aquest misteri. Comença la investigació d'aquest cas parlant amb diferents personatges i s'assabenta que hi ha hagut altres desaparicions d'ombres a la ciutat: d'edificis, animals, estàtues, etc.El detectiu va a buscar uns artistes de carrer, afectats pel mateix problema. Aquests li proporcionen força informació i sospita que podria tractar-se d'un lladre. Més tard troba la pista definitiva en veure que les dades que té coincideixen amb les d'un personatge molt cur...
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - DOC - SNB - PML - HTM - WORD - EPUB - LRF - TXT. Compresión disponible BZ - TAR.BZ2 - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Mediafire - Dropbox - Google Drive - MEGA - Torrent
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros del autor Jaume Cela I Olle

Otros libros en el idioma Catalán