Descargar De què Treballen els Animals? en PDF de Wendy Hunt

Descargar De què Treballen els Animals? en PDF de Wendy Hunt año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: De què Treballen els Animals?
 • Autor del libroWendy Hunt
 • Fecha de publicación: 18/1/2018
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466143455
 • Valoración del libro: 4.57 de un máximo de 5
 • Votos: 70
 • Autor(a) de la reseña: Victoria Sánchez Pérez
 • Fecha: 16/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.03 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 64
 • Incluye un resumen PDF de 6 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Amb un recorregut per mes de cent professions d'animals, aquest llibre és perfecte perquè els nens i nenes s'imaginin com les diferents espècies treballen juntes a la natura.Saps quina feina fan els animals? Si et fan falta idees, llegeix aquest llibre i descobreix més de cent professions d'animals. Exploracatorze hàbitats naturals, com el desert, els esculls de corall o la selva, i esbrina a què es dediquen els animals.Un llibre fantastic perquè els nens observin com les diferents espècies d'animals treballen juntes a la natura. @import url(http://catalogo.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);Saps quina feina fan els animals? Si et fan falta idees, llegeix aquest llibre i descobreix més de cent professions d'animals. Exploracatorze hàbitats naturals, com el desert, els esculls de corall o la selva, i esbrina a què es dediquen els animals.Un llibre fantastic perquè els nens observin com les diferents espècies d'animals treballen juntes a la natura. 
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - DOC - PDF - WORD - TXT. Compresión disponible RAR - ZIP - AZW
 • Servidores habilitados: Dropbox - MEGA - Mediafire - Torrent - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros del año 2018

Otros libros del autor Wendy Hunt

Otros libros de la editorial CRUILLA