Descargar L avi de la Martina en PDF de Guillem Terribas Roca

Descargar L avi de la Martina en PDF de Guillem Terribas Roca año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L avi de la Martina
 • Autor del libroGuillem Terribas Roca
 • Fecha de publicación: 20/8/2017
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466142090
 • Valoración del libro: 4.25 de un máximo de 5
 • Votos: 51
 • Autor(a) de la reseña: Bruno Diez
 • Fecha: 29/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.94 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 48
 • Incluye un resumen PDF de 4 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L'Andreu és un llibreter que sap encomanar a la seva neta, la Martina, la passió pels llibres, pel cinema... Per això, quan es posa greument malalt, la Martina pren una decisió molt important.L'Andreu és un llibreter que viu envoltat de llibres. Quan neix la seva neta, la Martina, que és una nena molt i molt curiosa i sempre té pressa per tot, li sap encomanar la passió pels llibres i per tot el món que l'envolta. Així, avi i neta fan moltes coses plegats: miren pel·lícules, van al circ, a fer passejades per la ciutat... De tota manera, el que més li agrada a la Martina és anar a la llibreria a veure com treballa l'avi. La llibreria, per a ella, és un món màgic, hi passa mil aventures amb els clients, amb els escriptors que hi van a fer xerrades... Un bon dia, l'Andreu es posa malalt, no té ganes de fer res, fins i tot el cansa jugar amb la Martina. Fins que el porten a l'hospital, però allà no li poden curar el mal que té i l'avi se'n va per sempre. La Martina l'enyora molt, però es va fent gran i la fa feliç recordar tots els moments passats amb l'avi.
 • Otros formatos de descarga disponibles: SNB - EPUB - DOC - AZW - LIT - WORD - RB - PDF - TXT. Compresión disponible ZIP - RAR - ALZ - TAR.BZ2 - LZO
 • Servidores habilitados: Torrent - Mediafire - FileServe - JustBeamit - MEGA - Dropbox - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros del año 2017