Descargar Billy Elliot (Cat) en PDF de Melvin Burgess

Descargar Billy Elliot (Cat) en PDF de Melvin Burgess año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Billy Elliot (Cat)
 • Autor del libroMelvin Burgess
 • Fecha de publicación: 15/7/2017
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466142304
 • Valoración del libro: 4.5 de un máximo de 5
 • Votos: 136
 • Autor(a) de la reseña: Valentina Cordoba
 • Fecha: 2/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.46 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 216
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A en Billy, fill d'un miner del nord d'Anglaterra, li agrada la dansa i haurà de vèncer molts prejudicis per poder arribar a ser un gran ballarí.A en Billy, el fill d'un miner del nord d'Anglaterra, la vida se li capgira un dia que, accidentalment, es fixa en unes nenes que fan ballet al mateix gimnàs on ell va de mala gana a fer boxa, per seguir la tradició familiar. Queda fascinat per la màgia de la dansa i decideix provar-ho. I mentre ell es debat en secret entre la boxa i el ballet, el seu pare i el seu germà es juguen la vida en una vaga que té paralitzada mitja ciutat.La mare d'en Billy ha mort; el pare i el germà estan immersos en una de les vagues de miners més importants de tots els temps i, per tant, la seva situació econòmica és molt precària. En Billy va al gimnàs a fer boxa, com gairebé tots els fills dels altres miners, però descobreix que el que li agrada de debò és la dansa. El seu pare i el seu germà viuen amb horror i vergonya aquest fet insòlit. En Billy només té el suport de la seva àvia i de la seva professora de ballet, però la vocació i el fet de pensar que la seva mare li hauria fet costat si visqués fan que perseveri i que finalment aconsegueixi l'ajuda de la família i de molta gent, altres miners del poble, per pagar la prova d'accés a la Royal Academy of Dancing.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - AZW - PDF - EPUB - TXT - RB - WORD. Compresión disponible AZW4 - ACE - RAR - CBZ - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - 4Shared - ADrive - Torrent - Depositfiles - Google Drive - 1fichier - Mediafire - Dropbox
Votar:

Otros libros de la editorial CRUILLA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Melvin Burgess

Otros libros del género o colección Infantil