Descargar Quatre Ulls Sense Ulleres en PDF de Merce Ubach

Descargar Quatre Ulls Sense Ulleres en PDF de Merce Ubach año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Quatre Ulls Sense Ulleres
 • Autor del libroMerce Ubach
 • Fecha de publicación: 10/5/2017
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788498838862
 • Valoración del libro: 4.34 de un máximo de 5
 • Votos: 103
 • Autor(a) de la reseña: Thiago Ruiz López
 • Fecha: 8/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.36 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 40
 • Incluye un resumen PDF de 4 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Contes esbojarrats, divertits i tendres. Amb moltes expressions vives, rimes i jocs de paraules. Els bessons Geni i Al en són els protagonistes. Amb un munt de preguntes esbojarrades i també de serioses per saber si ho has entès tot. I al final, la solució Modisme. Construcció peculiar i típica d'una llengua. Frase feta. Modisme o frase amb un significat que no es pot deduir del significat de les seves paraules Metàfora. Ús d'una paraula amb un significat X quan el que de fet volem és expressar un significat Y, que s'assembla a X. És típic dels poetes: que animals!Contes esbojarrats, divertits i tendres. Amb moltes expressions vives, rimes i jocs de paraules. Els bessons Geni i Al en són els protagonistes. Amb un munt de preguntes esbojarrades i també de serioses per saber si ho has entès tot.I al final, la solució Modisme. Construcció peculiar i típica d'una llengua.Frase feta. Modisme o frase amb un significat que no es pot deduir del significat de les seves paraules Metàfora. Ús d'una paraula amb un significat X quan el que de fet volem és expressar un significat Y, que s'assembla a X.És típic dels poetes: que animals!
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - AZW - DOC - WORD - TXT - AZW3 - EPUB - PPT. Compresión disponible AZW - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Copiapop - Torrent - Mediafire - Google Drive - MEGA - Dropbox
Votar:

Otros libros del autor Merce Ubach

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros del año 2017