Descargar Nyap Pixelat (la Guerra de 6èa 4) en PDF de Sara Cano

Descargar Nyap Pixelat (la Guerra de 6èa 4) en PDF de Sara Cano año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Nyap Pixelat (la Guerra de 6èa 4)
 • Autor del libroSara Cano
 • Fecha de publicación: 17/5/2017
 • EditorialALFAGUARA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788420485409
 • Valoración del libro: 4.17 de un máximo de 5
 • Votos: 65
 • Autor(a) de la reseña: Fátima Bravo
 • Fecha: 23/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.61 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 248
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Una classe molt unida. Un profe que mola... tot i que de vegades grinyola. Enganxades, mogudes i bromes... Ara entre membres d'un mateix bàndol! La guerra més gamberra de la història! ALBERO3_:Reunió de l'AMPA aquesta tarda!!! Segur que ens la carreguem. EL_MAXTER_:No pot ser! Si ens expulsen del col·le, l'Olga no serà mai la meva nòvia... IN3S_:Doncs els meus pares s'han ficat al cap de canviar-me al MenBris. A1_:La reunió... A2_: ...d'aquesta tarda... A3_:... no és per expulsar-nos a nosaltres. QUIMHUAHUA_:I què volen? Donar-nos dònuts? A1, A2, A3_:Qui volen expulsar és el Píxel. IN3S_, WARRIOR_TONY_, ROROBER_:JA TOCAVA! ALBERO3_, SHADOW_MARY_,EL_MAXTER_:PERÒ QUÈ DIUS?! HUGO_:Ostres, em sembla que els de 6èA ja no van tots a l'una... EL_RAMPES_:Això farà un pet! Els de 6èA tenen una ratxa fina. Ja els han posat tres comunicats de falta per mal comportament i fins i tot han convocat una reunió de pares al col·le per parlar-ne... Però qui de veritat corre el risc de ser expulsat no són ells, sinó el Píxel: el profe més guai de tots! Encara que, pel que sembla, no totho...
 • Otros formatos de descarga disponibles: HTM - WORD - RTF - DOC - PDF - TXT - EPUB - TIFF - BMP. Compresión disponible AZW4 - RAR - ZIP - TBZ
 • Servidores habilitados: Torrent - MEGA - WeTransfer - Dropbox - Mediafire - Google Drive - FreakShare
Votar:

Otros libros del año 2017

Otros libros de la editorial ALFAGUARA

Otros libros del autor Sara Cano

Otros libros en el idioma Catalán