Descargar Les Faules en PDF de Rosa Navarro Duran

Descargar Les Faules en PDF de Rosa Navarro Duran año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Les Faules
 • Autor del libroRosa Navarro Duran
 • Fecha de publicación: 7/5/2017
 • EditorialEDEBE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788468308807
 • Valoración del libro: 4.36 de un máximo de 5
 • Votos: 68
 • Autor(a) de la reseña: Delfina García López
 • Fecha: 1/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.95 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 200
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquestes faules són breus històries d?animals i de persones que ens poden servir a tots. Hi sentirem parlar l?astuta guineu i cantar el vanitós corb, i veurem qui s?emporta el formatge i com l?aconsegueix. Aquest llibre ens explica el que va pensar un cérvol que es va veure en el mirall de les aigües d?una font, i el que els va passar a les granotes que raucaven i raucaven tot demanant un rei, i a una tortuga babaua que volia volar com l?àguila. Però també ens diu com un ratolinet va poder salvar el poderós lleó, i com es va venjar una cigonya de l?astuta guineu, i com? Aquestes petites històries ens diverteixen i ens ensenyen. Veureu com són més importants la intel?ligència i l?enginy que la força, i aprendreu que hem de ser prudents i, sobretot, molt generosos. Però és a punt de començar la història de la cigala que a l?estiu cantava i cantava, mentre la formiga treballava i treballava? Aquestes excel?lents faules les va escriure en vers Félix María Samaniego, el gran escriptor del segle XVIII, que va néixer a Laguardia (Àlaba) el 1745 i va morir el 1801. Ell havia llegit molt bé altres autors de faules, com ara l?escriptor llatí Fedre, el francès La Fontaine i l?anglès John Gay, i va adaptar algunes de les seves històries. Ho va fer tan bé que, des que es van publicar els dos volums de les seves Fábulas en verso castellano (1781, 1784), molta gent se les sabia de memòria i les explicava, tal com fareu vosaltres.
 • Otros formatos de descarga disponibles: CSV - DOC - TXT - DOCX - PDB - WORD - PDF - GIF - EPUB. Compresión disponible ZIP - RAR - AZW3 - TAR.BZ2 - TAR.7Z
 • Servidores habilitados: MEGA - Torrent - Amazon Drive - Mediafire - FileServe - FreakShare - Ivoox - Dropbox - Depositfiles - Google Drive
Votar:

Otros libros del año 2017

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial EDEBE

Otros libros del autor Rosa Navarro Duran