Descargar El Llapis Màgic de la Malala en PDF de Malala Yousafzai

Descargar El Llapis Màgic de la Malala en PDF de Malala Yousafzai año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Llapis Màgic de la Malala
 • Autor del libroMalala Yousafzai
 • Fecha de publicación: 11/5/2017
 • EditorialALIANZA EDITORIAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788491048855
 • Valoración del libro: 4.29 de un máximo de 5
 • Votos: 139
 • Autor(a) de la reseña: Alexandra Nieto
 • Fecha: 18/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.5 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 48
 • Incluye un resumen PDF de 3 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: La veritable història d' una nena que desitjava un món millor. Guanyadora del Premi Nobel de la PauQuan la Malala era nena al Pakistan desitjava un llapis màgic. Ella el faria servir per... -dibuixar un forrellat a la seva porta perquè els seus germans no la molestessin.-aturar el temps i així poder dormir una hora més cada matí. -eliminar la pudor de l' abocador que hi havia al costat de casa seva. Però la Malala va créixer, el seu món va canviar i també van canviar els seus desitjos. El seu dret d' anar a escola va ser amenaçat –simplement, per ser nena–. En lloc d' un llapis màgic, va agafar-ne un de debò. I va escriure tota sola a la seva habitació sobre els desafiaments als quals s' enfrontava, i arreu del món moltes persones van llegir les seves paraules. I els desitjos de la Malala van començar a fer-se realitat.MALALA YOUSAFZAI, símbol internacional, activista per l' educació, i la guanyadora més jove del Premi Nobel explica la inspiradora història d' una nena que va créixer en una regió esquinçada per la guerra sense deixar d' apreciar la màgia de l' esperança en tot allò que l' envoltava.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - RB - EPUB - WORD - DOC - PDF. Compresión disponible IMG - LHA - CPIO - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Google Drive - Ivoox - FreakShare - Torrent - Amazon Drive - Dropbox - MEGA
Votar:

Otros libros del autor Malala Yousafzai

Otros libros del año 2017

Otros libros de la editorial ALIANZA EDITORIAL