Descargar Armstrong. l Agoserat Viatge d un Ratolí a la Lluna en PDF de Torben Kuhlmann

Descargar Armstrong. l Agoserat Viatge d un Ratolí a la Lluna en PDF de Torben Kuhlmann año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Armstrong. l Agoserat Viatge d un Ratolí a la Lluna
 • Autor del libroTorben Kuhlmann
 • Fecha de publicación: 25/4/2017
 • EditorialJUVENTUD
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788426144218
 • Valoración del libro: 4.38 de un máximo de 5
 • Votos: 171
 • Autor(a) de la reseña: Moana González García
 • Fecha: 28/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.93 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 128
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar..., i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb Armstrong: l'agosarat viatge d'un ratolí a la Lluna. En aquest llibre els somnis estan determinats tan sols per la capacitat d'imaginació, i les més grans innovacions arriben d'un dels éssers aparentment més petits i insignificants.Acompanya Armstrong en la seva fascinant aventura per a desmentir la resta de ratolins que es pensa que la Lluna es una bola de formatge enorme. Aquest petit heroi, seguint els consells del vell Lindbergh, tindrà que endinsar-se en l'estudi de l'aeronàutica i de l'espai tot passant per el museu Smithsonià i la universitat, posant a prova l'enginy amb els seus invents per viatjar a l'espai i a l'hora fugir de la policia que li trepitja els talons. Tot amb la ferma creença de que els seus somnis poden fer-se realitat. El llibre, amb unes il·lustracions meravelloses i plenes de detalls, acaba amb una breu historia de la navegació espacial, des de les observacions de Galileu sobre el funcionament de l?univers als primers passes de l'home sobre la Lluna.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - EPUB - OEB - DOC - PDF - PPTX - TCR - TXT. Compresión disponible RAR - TAR.BZ2 - BZ2 - EML - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Google Drive - MEGA - Mediafire - BitShare - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2017

Otros libros del autor Torben Kuhlmann