Descargar Més que Mascotes. una Desfilada d Emocions Il·Lustrades en PDF de Raquel Gu

Descargar Més que Mascotes. una Desfilada d Emocions Il·Lustrades en PDF de Raquel Gu año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Més que Mascotes. una Desfilada d Emocions Il·Lustrades
 • Autor del libroRaquel Gu
 • Fecha de publicación: 23/2/2017
 • EditorialB DE BLOK
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788416712441
 • Valoración del libro: 3.9 de un máximo de 5
 • Votos: 122
 • Autor(a) de la reseña: Luis Rico
 • Fecha: 18/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.93 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 32
 • Incluye un resumen PDF de 3 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Una nova proposta de Raquel Gu, autora de Dragonario, Dracàleg, Monstruopedia i Monstràleg, tots ells publicats per B de Blok. Una singular i sorprenent col•lecció de mascotes que ajuden els nens a expressar les seves emocions. Els textos en vers, tant en castellà com en català, resulten graciosos i originals, i afegeixen valor a les il•lustracions del llibre. Cada dibuix va acompanyat d’una breu descripció en vers que convida a memoritzar i recordar els personatges d’aquest llibre. Per a nens de 4 a 7 anys.Més que mascotes. Una desfilada d’emocions il•lustrades és un llibre il•lustrat a tot color en el qual Raquel Gu interpreta amb humor les emocions i els sentiments més habituals que experimenten els nens, inventant una mascota per a cadascun d’ells. Així, ens ofereix una mostrari de personatges imaginaris pensat per ajudar els petits lectors a identificar les seves emocions. Entre d’altres, hi trobarem la mascota de la tristesa, amb un ulls molt grossos, impermeable i de color blau, que s’abraça al nen trist i li eixuga les llàgrimes fins que la pena se’n va; la mascota de la calma, suau, rosa i ben tova, que relaxa els nens en posar-s’hi al damunt; la mascota menjavergonya i la mascota fortota, una mena de guardaespatlles que proporciona seg...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - TXT - PDF - EPUB. Compresión disponible ZIP - TAR - LZO - RAR - ARJ
 • Servidores habilitados: Google Drive - Mediafire - Hotfile - Dropbox - Torrent - JustBeamit - MEGA - 4Shared
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros del autor Raquel Gu

Otros libros del año 2017