Descargar Els Contes de Fades, la Laura i la Bruixa Tramposa en PDF de Greg Gormley

Descargar Els Contes de Fades, la Laura i la Bruixa Tramposa en PDF de Greg Gormley año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els Contes de Fades, la Laura i la Bruixa Tramposa
 • Autor del libroGreg Gormley
 • Fecha de publicación: 5/10/2017
 • EditorialPICARONA
 • IdiomaEspañol
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788491450443
 • Valoración del libro: 4.66 de un máximo de 5
 • Votos: 54
 • Autor(a) de la reseña: Jorge Gómez García
 • Fecha: 22/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.72 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 40
 • Incluye un resumen PDF de 3 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: "Quan la Laura troba una sirena a la banyera, una granota dins dels seus cereals i un unicorn a la seva habitació, s’adona que aquell serà un dia molt molt estrany… Tots necessiten l’ajut de la Laura: la bruixa és a punt d’arribar i cal que tots s’amaguin. RÀPID! Aquest conte, ple dels personatges que habiten els contes de fada, té un desenllaç gre g gormle y tan inesperat com deliciós. AUTORES GREG GORMLEY és l’autor de diversos i exitosos àlbums infantils. El seu àlbum il·lustrat Els contes de fades, Laura i la bruixa tramposa és el primer d’una sèrie en la qual la Laura, la protagonista, és una noieta molt emprenedora i eixerida que ho soluciona tot. STEVEN LENTON Ha il·lustrat la sèrie supervendes Shifty McGifty and Slippery Sam i també els llibres de ficció de Frank Cottrell i la sèrie de contes de Laura i els contes de fada, de la qual E. Obelisco ha publicat el primer: Els contes de fades, la Laura i la bruixa tramposa. Lenton va néixer a Congleton, Cheshire. Més informació a www.2dscrumptious.com"
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - WORD - TXTz - PDF - DOC - TXT. Compresión disponible LZO - TZO - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: WeTransfer - Dropbox - Send U It - MEGA - Mediafire - Torrent - Zippyshare - Google Drive - Uploaded
Votar: