Descargar El meu Germà Persegueix Dinosaures en PDF de Giacomo Mazzariol

Descargar El meu Germà Persegueix Dinosaures en PDF de Giacomo Mazzariol año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El meu Germà Persegueix Dinosaures
 • Autor del libroGiacomo Mazzariol
 • Fecha de publicación: 27/1/2017
 • EditorialNUBE DE TINTA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788416588404
 • Valoración del libro: 3.98 de un máximo de 5
 • Votos: 148
 • Autor(a) de la reseña: Joaquín Diez
 • Fecha: 28/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.07 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 208
 • Incluye un resumen PDF de 18 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El meu germà persegueix dinosauresés una història intimista, tendra i commovedora que subratlla la meravella que amaga la diversitat. Amb un tractament profund i còmic alhora, dolç i personal, d'un tema d'interès social com és la síndrome de Down. Per a escriure-la, Giacomo Mazzariol no ha hagut d'inventar res. Tens cinc anys, dues germanes i unes ganes boges de tenir un germanet amb qui jugar a coses de nens. Un bon dia els pares t'anuncien que aquest germà que vols, el tindràs i que serà especial. Estàs boig d'alegria:especialper a tu vol dir «superheroi». Fins i tot li tries el nom: Giovanni. Després ell neix i, de mica en mica, t'adones que sí, que és diferent dels altres, però que de superpoders no en té. Al final descobreixes l'expressió «síndrome de Down» i el teu entusiasme esdevé rebuig, fins i tot vergonya. Hauràs de passar l'adolescència per entendre que la teva idea inicial no estava equivocada. Deixar-te commoure per la vitalitat de Giovanni per concloure que potser sí que és un superheroi de veritat. I que, sigui com sigui, és el teu millor amic. Cada persona té un món únic a dins. Aquest és el de Giovanni. «Fet i fet, aquesta és la h...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - DOC - PDF - TCR - BMP - EPUB - PDB - HTM. Compresión disponible ZIP - CHM - RAR - BZ2 - Z
 • Servidores habilitados: Torrent - 1fichier - Dropbox - Google Drive - Mediafire - FileHosting - MEGA
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2017