Descargar El joc de la Guineu en PDF de Xavier Hernandez Ventosa

Descargar El joc de la Guineu en PDF de Xavier Hernandez Ventosa año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El joc de la Guineu
 • Autor del libroXavier Hernandez Ventosa
 • Fecha de publicación: 27/1/2017
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788448918941
 • Valoración del libro: 4.7 de un máximo de 5
 • Votos: 189
 • Autor(a) de la reseña: Macarena Simon
 • Fecha: 21/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.95 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 144
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: A la casa de colònies de Cal Rei, al municipi de Santa Maria del Camí, ha arribat un grup de nois i noies per passar-hi uns dies de colònies. Els monitors han ideat un joc per posar a prova els dots detectivescos del grup, han seleccionat un dels alumnes perquè sigui la Guineu i li han donat un munt de papers amb una lletra G vermella pintada, que haurà d’anar deixant pels llocs més inversemblants. Aquells que s’atreveixin a delatar algun dels seus companys com «la Guineu» i no ho puguin demostrar, quedaran fora del joc. La tensió de l’enigma es manté al llarg de la novel·la, però l’Iu Quatrecases, el noi que explica tots els fets d’aquelles colònies, es troba immers en un altre misteri molt més tenebrós i tèrbol. A prop de la casa de colònies hi ha l’ermita de Sant Silvestre en un estat lamentable de conservació. L’antic cementiri que s’aixeca al seu costat ha sofert actes de vandalisme irreverent que han deixat al descobert els taüts dels nínxols, amb les restes humanes que contenien escampades pertot arreu. Una de les tombes obertes conté un esquelet sense crani, i la seva làpida crida l’atenció de l’Iu que, de mica en mica,va descobrint una història antiga de revenges i terror que va succeir en aquell mateix indret. Les dues narracions es barregen amb un ritme intens que farà difícil deixar la lectura. Qui serà la misteriosa Guineu? Com es resoldrà el misteri del taüt sense crani?
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - DOC - WORD - EPUB - DjVu - TXT - RTF. Compresión disponible ALZ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: JumpShare - Torrent - Mediafire - Google Drive - Dropbox - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial BARCANOVA

Otros libros del año 2017

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Infantil