Descargar El Cant de l Esparver en PDF de Joaquim Carbo I Masllorens

Descargar El Cant de l Esparver en PDF de Joaquim Carbo I Masllorens año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Cant de l Esparver
 • Autor del libroJoaquim Carbo I Masllorens
 • Fecha de publicación: 12/9/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466140164
 • Valoración del libro: 3.97 de un máximo de 5
 • Votos: 177
 • Autor(a) de la reseña: Nicolás Martín Sánchez
 • Fecha: 24/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.56 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 160
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una novel·la realista i amena que vol fer reflexionar sobre la solidaritat, la nostra història i la presa de consciència. Joaquim Carbó és un dels autors amb una trajectòria més dilatada i reconeguda en la nostra literatura infantil i juvenil.L'avi Ton no comprèn que hi hagi persones que se senten solidàries amb aquells que pateixen guerres actualment i alhora volen oblidar altres guerres, patides pels seus propis pares. Per això escriu una carta a la seva néta en què li explica les seves vivències, de nen, durant la guerra civil, que va passar un lloc ben especial: el zoològic de Barcelona.Arran de l'assistència de l'avi Ton amb els seus néts a una manifestació en favor de la pau a Bòsnia, i de l'impacte que li causa a la seva néta, el vell decideix escriure-li en una carta tots els seus records de la infantesa de la seva guerra civil. Tot just iniciada la guerra el pare marxa al front i la mare marxa voluntària a un hospital fora de Barcelona, amb la promesa d'endur-se'l tan aviat com pugui. Ben aviat en Ton es troba sol i abandonat, amb gana i fred fins que troba en Quim de les Bèsties, que viu i treballa al Zoològic de Barcelona, lloc on el protagonista viurà tota la guerra. A partir d'aquí, l'avi explica com, dia a dia, es va fent un lloc entre les persones i els animals. Una nit sent un soroll....
 • Otros formatos de descarga disponibles: TIFF - EPUB - MOBI - WORD - TXT - PDF - DOC - HTMLZ - TCR. Compresión disponible 7-ZIP - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - Google Drive - Dropbox - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial CRUILLA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Infantil