Descargar El Gran Llibre de les Cuques en PDF de Yuval Zommer

Descargar El Gran Llibre de les Cuques en PDF de Yuval Zommer año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Gran Llibre de les Cuques
 • Autor del libroYuval Zommer
 • Fecha de publicación: 1/8/2016
 • EditorialJUVENTUD
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788426143464
 • Valoración del libro: 4.89 de un máximo de 5
 • Votos: 128
 • Autor(a) de la reseña: Ignacio Bravo
 • Fecha: 14/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.29 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 64
 • Incluye un resumen PDF de 6 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Com de lent pot anar un cargol? Les cuques tenen por a la foscor? Per què les formigues van en fila índia? Descobreix en aquest llibre les respostes a aquestes i moltes altres preguntes sobre les cuques. I juga també a buscar i trobar les cuques a les imatges. Les localitzaràs totes? El món és ple de cuques que volen, piquen i es belluguen. Aquest llibre et revelarà com viuen mengen, cacen i crien les cuques.Des d'arnes a escarabats, cucs i aranyes, el món és ple de bestioles fascinants! El gran llibre de les cuques és ple de dades perquè els nens comencin a explorar l'àmplia gamma d'insectes que poblen la nostra Terra. A les primeres pàgines, els nens aprenen que els insectes viuen gairebé a tot arreu del planeta i s'ensenyen alguns trucs perquè esdevinguin observadors de cuques. A mesura que el llibre avança es mostren els principals grups d'insectes, així com algunes de les seves peculiaritats: cuques que surten a la nit, cries de cuques, cicles de vida, cuques que s'amaguen o com és la llar d'algunes d'elles. Amb un text divertit ple de fets contrastats i unes il·lustracions plenes de color, aquest llibre sorprendrà tant a nens com a adults.
 • Otros formatos de descarga disponibles: AZW - WORD - EPUB - RB - PDF - HTM - TXTz - TXT - DOC. Compresión disponible ACE - TAR.BZ2 - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Google Drive - MyUpload - 1fichier - Dropbox - Mediafire - MEGA - SendGB
Votar:

Otros libros del autor Yuval Zommer

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros de la editorial JUVENTUD

Otros libros del año 2016