Descargar El Cargol Ferriol i l Herba de Poniol en PDF de Montse Ginesta

Descargar El Cargol Ferriol i l Herba de Poniol en PDF de Montse Ginesta año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Cargol Ferriol i l Herba de Poniol
 • Autor del libroMontse Ginesta
 • Fecha de publicación: 16/8/2016
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788498838527
 • Valoración del libro: 4.81 de un máximo de 5
 • Votos: 104
 • Autor(a) de la reseña: Sabrina Jiménez García
 • Fecha: 1/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.62 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 20
 • Incluye un resumen PDF de 2 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El Cargol Ferriol no té prou força per arrencar l'herba de poniol, però amb l'ajut dels seus amics ho aconseguirà! A la col·lecció Uni, dori trobareu contes de tipus acumulatiu. Aquesta mena de contes, que afavoreixen l'atenció i la memòria, tenen una estructura fixa que es va repetint durant tot el relat: s'acumulen personatges o elements, que s'hi van afegint seguint una fórmula ritmica. En el disseny de les pàgines d'aquesta col·lecció, hi hem previst un espai on apareixen uns cercles amb els personatges del conte a mesura que es van afegint al relat, i que ajuden a seguir el fil argumental.El Cargol Ferriol no té prou força per arrencar l'herba de poniol, però amb l'ajut dels seus amics ho aconseguirà! A la col·lecció Uni, dori trobareu contes de tipus acumulatiu. Aquesta mena de contes, que afavoreixen l'atenció i la memòria, tenen una estructura fixa que es va repetint durant tot el relat: s'acumulen personatges o elements, que s'hi van afegint seguint una fórmula ritmica. En el disseny de les pàgines d'aquesta col·lecció, hi hem previst un espai on apareixen uns cercles amb els personatges del conte a mesura que es van afegint al relat, i que ajuden a seguir el fil argumental.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - TXTz - WORD - PDF - EPUB - TXT - PPT. Compresión disponible ZIP - ALZ - BZ - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - Dropbox - Openload - MEGA - ADrive - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros de la editorial L ABADIA DE MONTSERRAT

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2016