Descargar La Casa Dels Ratolins. Noves Aventures del sam i la Júlia en PDF de Karina Schaapman

Descargar La Casa Dels Ratolins. Noves Aventures del sam i la Júlia en PDF de Karina Schaapman año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Casa Dels Ratolins. Noves Aventures del sam i la Júlia
 • Autor del libroKarina Schaapman
 • Fecha de publicación: 6/6/2016
 • EditorialBLACKIE BOOKS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788416290826
 • Valoración del libro: 4.64 de un máximo de 5
 • Votos: 107
 • Autor(a) de la reseña: Anahis Lucas
 • Fecha: 13/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.48 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 72
 • Incluye un resumen PDF de 5 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Després de l'èxit rotund del primer volum... tornen els dos ratolins més famosos del món! Endinsa't en el món en miniatura de la casa dels ratolins, una casa que no s'assembla a cap altra. El Sam és el millor amic de la Júlia. La Júlia és la millor amiga del Sam. El Sam és SUPERtímid. La Júlia és SUPERcuriosa. Junts tornen a viure una pila d'aventures a la casa dels ratolins.El Sam oferirà el seu primer concert al Gran Teatre, que serà tot un esdeveniment! Trobaran una pedreta màgica i coneixeran un ratolí artista molt singular. I, per primera vegada a les seves vides, viuran la pèrdua d'un ésser estimat. Però els millors amics brillen en els pitjors moments i el Sam i la Júlia aprendran a valorar el que els queda de meravellós per viure junts. La casa dels ratolins és un lloc màgic i ple de sorpreses. T'atreveixes a entrar-hi? PREMI LIBRO KIRICO 2016 al millor àlbum infantil de l'any.*** L'artista Karina Schaapman va dedicar anys a construir i decorar la casa dels ratolins, l'escenari d'aquest àlbum infantil tan especial. Aquesta caseta tan preciosa està fabricada amb capses de cartró i cartró pedra, teles antigues i tota mena de materials reciclats (llumins, botons, taps d'ampolla...). Té més de cent habitacions, passadissos i espais exteriors per explorar. Els ratolins que l'habiten també han estat disseny...
 • Otros formatos de descarga disponibles: HTMLZ - PDF - TCR - DjVu - XPS - EPUB - TXT - DOC - WORD. Compresión disponible RAR - EML - ZIP - TGZ - AZW4
 • Servidores habilitados: Uploaded - Gett - Mediafire - MEGA - Google Drive - Torrent - Depositfiles - Openload - Dropbox - Send U It
Votar:

Otros libros del autor Karina Schaapman

Otros libros de la editorial BLACKIE BOOKS

Otros libros del año 2016

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros en el idioma Catalán