Descargar Els Forasters del Temps: L Aventura Dels Vallbona al far West en PDF de Roberto Santiago

Descargar Els Forasters del Temps: L Aventura Dels Vallbona al far West en PDF de Roberto Santiago año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els Forasters del Temps: L Aventura Dels Vallbona al far West
 • Autor del libroRoberto Santiago
 • Fecha de publicación: 12/4/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466140089
 • Valoración del libro: 3.98 de un máximo de 5
 • Votos: 185
 • Autor(a) de la reseña: Valentín Moreno Fernández
 • Fecha: 12/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.32 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 232
 • Incluye un resumen PDF de 27 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Els Vallbona, una família ben caòtica, viatjarà per un forat negre per viure una aventura esbojarrada al vell Far West!Tot va començar un dia normal i corrent. Havíem anat a comprar unes bicis, el meu pare, els meus dos germans, la meva veïna Carme, la seva filla, i jo. Érem al mig del pàrquing, dalt de les bicis, quan de sobte va passar. Un espetec al cel, una blancor enlluernadora, un llamp que cau, i de cop... Érem tots a Black Rock, ben bé al remot Far West. L'aventura acabava de començar.De l'autor i l'il·lustrador dels Futbolíssims, una nova sèrie d'humor: Els Forasters de Temps. Un dia com qualsevol altre, el Sebastià Vallbona va a comprar unes bicis amb la seva família i uns amics. Però, un cop surten al pàrquing, senten una mena de tro eixordador, una claror enlluernadora ho omple tot i cau un llamp. Quan tots plegats es recuperen de l'ensurt, ja no són davant del supermercat, sinó al Far West! Han retrocedit en el temps i han creuat l'oceà Atlàntic sense saber-ho i ara són a Black Rock, un poble amenaçat tant pels bandolers com pels indis. Comença l'aventura.
 • Otros formatos de descarga disponibles: GIF - DOC - EPUB - OEB - WORD - TXT - PDF - XPS - PRC. Compresión disponible ZIP - TZ - RAR - DMG - ISO
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - Mediafire - FileHosting - MEGA - Torrent
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros de la editorial CRUILLA