Descargar L Ocell Daurat en PDF de Roser Rius Camps

Descargar L Ocell Daurat en PDF de Roser Rius Camps año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Ocell Daurat
 • Autor del libroRoser Rius Camps
 • Fecha de publicación: 25/3/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466140133
 • Valoración del libro: 4.6 de un máximo de 5
 • Votos: 110
 • Autor(a) de la reseña: Juan De la torre
 • Fecha: 30/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.94 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 56
 • Incluye un resumen PDF de 4 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Un conte que barreja tradició i fantasia en un relat encisador que aconsegueix recrear l'encant dels grans clàssics literaris.Un bon dia, un ocell daurat i misteriós s'endinsa al jardí reial i comença a menjar-se els fruits del cirerer preferit del rei, tot cantant i mofant-se'n. El monarca, enfurismat, fa que el cacin i se'l menja per dinar. Això, però, no aconseguirà silenciar el cant de l'ocell [email protected] url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);Un ocell daurat s'instal·la al jardí reial i comença a menjar-se les cireres del cirerer més estimat pel rei, tot cantant i fent-ne befa. Quan finalment l'atrapen, el rei se'l fa cuinar i se'l menja però, dins la panxa reial, l'au no deixa de cantar. Enfadat, al rei li ve un vòmit i l'animal escapa volant. L'endemà, torna a posar-se en una de les branques del cirerer i comença a cantar burlant-se de la princesa. Ella, molt enutjada, s'enfila a l'arbre i, just quan l'agafa, aquest es converteix en un príncep ros com un fil d'or. El príncep li explica que, víctima d'un encantament, havia estat condemnat a convertir-se en ocell fins que una princesa no li posés la mà al damunt. I aviat es van casar i van viure molt feliços.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - WORD - TXT - DOC. Compresión disponible ZIP - RAR - TBZ - ARJ - TZ
 • Servidores habilitados: Mediafire - Dropbox - Torrent - MEGA - WeTransfer - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros en el idioma Catalán