Descargar La Història de l Iqbal en PDF de Francesco D Adamo

Descargar La Història de l Iqbal en PDF de Francesco D Adamo año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Història de l Iqbal
 • Autor del libroFrancesco D Adamo
 • Fecha de publicación: 10/11/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466140263
 • Valoración del libro: 4.28 de un máximo de 5
 • Votos: 162
 • Autor(a) de la reseña: Oscar Linares
 • Fecha: 14/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.86 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 176
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una novel·la dura però de molta bellesa, que ens ensenya els valors del respecte i la llibertat inextingible. Commovedor.Un dia els pares de l'Iqbal l'han de cedir a un fabricant de catifes perquè no poden tornar un petit préstec. Com tants altres infants, l'Iqbal treballa encadenat al teler en condicions inhumanes. El noi aconseguirà rebel·lar-se, denunciar les màfies i contribuir a l'alliberament de milers de nenes esclaus. Tot, però, a costa d'un preu molt alt. Iqbal Masih, un nen pakistanès de 12 anys, ha esdevingut a tot el món un símbol de la lluita contra l'explotació dels nens i nenes.Un dia els pares de l'Iqbal l'han de cedir a un fabricant de catifes perquè no poden tornar un petit préstec. Com tants altres infants, l'Iqbal treballa encadenat al teler en condicions inhumanes. El noi aconseguirà rebel·lar-se, denunciar les màfies i contribuir a l'alliberament de milers de nenes esclaus. Tot, però, a costa d'un preu molt alt. Iqbal Masih, un nen pakistanès de 12 anys, ha esdevingut a tot el món un símbol de la lluita contra l'explotació dels nens i nenes. @import url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PDF - WORD - EPUB - TXT - PNG - CSV. Compresión disponible BZ2 - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Amazon Drive - SendSpace - Torrent - Mediafire - FileNurse - Google Drive - MEGA - 1fichier - Dropbox
Votar:

Otros libros de la editorial CRUILLA

Otros libros del año 2016

Otros libros en el idioma Catalán