Descargar La Muntanya de les Tres Coves en PDF de Per Olov Enquist

Descargar La Muntanya de les Tres Coves en PDF de Per Olov Enquist año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Muntanya de les Tres Coves
 • Autor del libroPer Olov Enquist
 • Fecha de publicación: 19/10/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466140270
 • Valoración del libro: 4.03 de un máximo de 5
 • Votos: 157
 • Autor(a) de la reseña: Cristóbal Cardenas
 • Fecha: 30/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.3 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 160
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una història d'aventures d'estil clàssic que es llegeix com un conte. Aquesta obra fou el debut d'Olov Enquist en la literatura juvenil, i pel qual va rebre el premi alemany Luchs a la millor novel·la per a joves.La Mina s'ho passa molt bé amb el seu avi, perquè diu ximpleries i explica acudits de tifes i pets. Per això, quan l'avi proposa d'anar a la Muntanya de les Tres Coves d'amagat dels pares, la Mina i els seus cosins de seguida s'hi apunten. Però quan gairebé són al cim, l'aventura secreta és a punt de transformar-se en drama.La Mina s'ho passa molt bé amb el seu avi, perquè diu ximpleries i explica acudits de tifes i pets. Per això, quan l'avi proposa d'anar a la Muntanya de les Tres Coves d'amagat dels pares, la Mina i els seus cosins de seguida s'hi apunten. Però quan gairebé són al cim, l'aventura secreta és a punt de transformar-se en drama.  @import url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - TXT - WORD - EPUB - DOC. Compresión disponible RAR - ZIP - TAR.XZ
 • Servidores habilitados: Torrent - SendGB - Dropbox - Google Drive - Mediafire - MEGA
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Per Olov Enquist