Descargar Roberluxtina i la Reunio de les Bruixes en PDF de Xavier Vernetta

Descargar Roberluxtina i la Reunio de les Bruixes en PDF de Xavier Vernetta año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Roberluxtina i la Reunio de les Bruixes
 • Autor del libroXavier Vernetta
 • Fecha de publicación: 14/12/2014
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788466137256
 • Valoración del libro: 3.9 de un máximo de 5
 • Votos: 177
 • Autor(a) de la reseña: Concepción Diez
 • Fecha: 9/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 5 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 64
 • Incluye un resumen PDF de 5 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Les bruixes de la ciutat preparen vendre joguines enverinades, però quan la Valentina ho sap, decideix fabricar una nina robòtica genial, la Roberluxtina, que es converteix en un èxit de vendes que fa enrabiar totes les altres bruixes. Les bruixes de la ciutat preparen la pitjor de les seves dolenteries: vendre joguines enverinades per fer mal. Quan la Valentina ho sap, decideix fabricar una nina robòtica genial, la Roberluxtina. La nina té molt èxit i tothom en vol una. Les bruixes, en canvi, no venen cap de les seves joguines. Estan totes ben enfadades! Tots els divendres de lluna plena hi ha reunió de bruixes en una antiga sala de cine de la ciutat. La bruixa més bruixa inicia l'assemblea llegint totes les bestieses que han fet des de l'última reunió. Un cop aprovades totes, comencen a explicar les malifetes que tenen pensades per fer a partir d'ara. En concret n'hi ha una que vol vendre joguines enverinades per fer mal. Aquesta idea es considera la pitjor en molt de temps i totes les bruixes posen fil a l'agulla. Però la gata Federica, que ho ha sentit tot, li explica a la Valentina, la qual per aturar-les fabrica una nina robòtica genial que sap fer qualsevol cosa que tota persona li pugui demanar: és la Roberluxtina. La nina és un èxit i tothom en vol una. En la reunió següent de bruixes hi ha males cares, perquè elles no han venut cap de les seves joguines. S'enfaden tant que amb els seus crits enfonsen el sostre del cine. Sort que, com que són bruixes, no es fan gaire mal però l'esglai els durarà una bona temporada durant la qual es quedaran a casa seva sense fer mal a ningú.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - WORD - PPT - TXT - PDF - HTML - DjVu - GIF - DOC. Compresión disponible RAR - RPM - TZ - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - Depositfiles - BitShare - Google Drive - MEGA - Mediafire
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros del año 2014