Descargar La Fàbrica del cos Humà en PDF de Dan Green

Descargar La Fàbrica del cos Humà en PDF de Dan Green año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Fàbrica del cos Humà
 • Autor del libroDan Green
 • Fecha de publicación: 24/7/2013
 • EditorialBLUME
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788498016543
 • Valoración del libro: 4.13 de un máximo de 5
 • Votos: 130
 • Autor(a) de la reseña: Isidora Morales
 • Fecha: 31/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.5 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 48
 • Incluye un resumen PDF de 5 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Coneix els treballadors de la fascinant fàbrica del cos humà! Estirant tendons, repartint sang i llançant saliva, aquests operaris treballen de valent nit i dia perquè aquesta màquina meravellosa que és el cos humà no s'aturi mai. Baixa per les artèries i remulla't a l'estómac; vigila, no prenguis mal a la boca ni et quedis enganxat als mocs del nas! Busca en Pep Espetec, l'esquelet, i cada vegada que el trobis guanyaràs una neurona. Però alerta, que sap amagar-se molt bé! Posa't les botes i el casc i entra-hi ara mateix! Benvinguts a la fàbrica del cos humà! Amb aquest llibre podràs llançar-te per una muntanya russa apassionant, formada per totes les peces, aparells i engranatges que fan funcionar el teu cos i el mantenen en forma. Descobriràs que cada part de tu és una secció molt atrafegada, on una pila de curiosos operaris i màquines diverses no descansen ni un moment. Inclou recorreguts pels deu grans sistemes orgànics: respiratori, immunitari, cardiovascular, digestiu, reproductor, nerviós, excretor, endocrí, musculoesquelètic i el de la pell, pèl i ungles.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - EPUB - WORD - PDF - TXT - RB - TXTz. Compresión disponible RAR - ZIP - CBR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Google Drive - Hotfile - Dropbox - Torrent - 4Shared - DivShare - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial BLUME

Otros libros del año 2013

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Infantil