Descargar L Ombra de la Serp en PDF de Rick Riordan

Descargar L Ombra de la Serp en PDF de Rick Riordan año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Ombra de la Serp
 • Autor del libroRick Riordan
 • Fecha de publicación: 4/9/2012
 • EditorialS.A. EDITORIAL LA GALERA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788424643409
 • Valoración del libro: 4.67 de un máximo de 5
 • Votos: 141
 • Autor(a) de la reseña: Maricel Castellanos
 • Fecha: 10/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 5 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 384
 • Incluye un resumen PDF de 36 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Tercer títol de la trilogia Les cròniques dels Kane.Quan els joves mags Carter i Sadie van aprendre a seguir els passos dels antics déus egipcis, van prendre consciència que els tocaria jugar un paper molt important en el restabliment del Maat (ordre) en el món. El que no sabien era que el món es convertiria en un lloc tan caòtic! La serp del caos, Apofis, està lliure i amenaça de destruir la Terra en tres dies. Els mags estan dividits, els déus estan desapareixent, i els que queden són febles. En Walt, un dels deixebles més ben dotats del Carter i la Sadie, està condemnat i nota que les forces el van abandonant. La Zia està molt enfeinada fent de mainadera del senil déu del Sol, Ra, i no pot ajudar gaire. Què poden fer un parell d'adolescents i un grapat d'aprenents? Hi ha una manera d'aturar Apofis, però al Carter i la Sadie els pot costar la vida. I tot i així no és segur que funcioni. Implica confiar que l'esperit d'un mag psicòpata no els trairà, o encara pitjor, no els matarà. Han d'estar ben bojos per intentar-ho. Amb comentaris divertits, monstres memorables, i un carrussel d'amics i enemics, l'emoció no afluixa en L'ombra de la serp, la brillant conclusió de la trilogia dels Kane. …
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - BMP - SNB - EPUB - OEB - DOC - TXT. Compresión disponible CHM - RAR - ZIP - CAB
 • Servidores habilitados: Google Drive - Torrent - Dropbox - MEGA - Mediafire
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros de la editorial S.A. EDITORIAL LA GALERA

Otros libros del año 2012

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Rick Riordan