Descargar Atles de Primaria Illes Balears en PDF de Oscar Sarda

Descargar Atles de Primaria Illes Balears en PDF de Oscar Sarda año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Atles de Primaria Illes Balears
 • Autor del libroOscar Sarda
 • Fecha de publicación: 7/11/2012
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788448930455
 • Valoración del libro: 4.93 de un máximo de 5
 • Votos: 195
 • Autor(a) de la reseña: Joaquín González
 • Fecha: 25/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.95 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 168
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Un nou i innovador concepte d’atles didàctic per a Primària• Aquest Atles no és un mer recull cartogràfic, sinó que el conjunt de textos, gràfics, quadres d’estudi i fotografies que acompanyen els mapes constitueixen una eina didàctica de primer ordre per als alumnes d’entre 6 i 12 anys.• Els continguts es basen en el currículum de l’Educació Primària i estan explicats amb paraules ben planeres.• L’Atles parteix de l’àmbit local per arribar a l’universal.• La cartografia és clara i didàctica, adient al nivell de dificultat per a aquestes edats.• Tota la informació està actualitzada i s’hi incorporen els conceptes més moderns (IDH, GPS…).• Al final de l’obra hi ha un glossari de termes i un índex toponímic que facilita la recerca.• En Roc Tempesta, un explorador inquiet, és el personatge que ens fa de fil conductor al llarg de l’obra.MAPES Diàfans i didàctics, amb nivells de toponímia i tipus de lletra especialment pensats per a alumnes de Primària.INFOGRAFIESClares, atractives i adequades perquè siguin fàcilment interpretades pels alumnes d’aquestes edats.FOTOGRAFIES Expressament seleccionades, són atractives i significatives des del punt de vista pedagògic.QUADRES D’ESTUDIResum de les dades principals del currículum per facilitar-ne l’estudi.TEXTOS . Les explicacions són clares i didàctiques, fetes sempre amb p...
 • Otros formatos de descarga disponibles: JPEG - EPUB - SNB - TXT - TCR - DOC - WORD - AZW3 - PDF. Compresión disponible TAR.XZ - 7Z - CBR - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - Torrent - MEGA - Mediafire - Dropbox
Votar:

Otros libros del autor Oscar Sarda

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2012