Descargar El Trio de la Dama Negra (Sherlock, Lupin i jo 1) en PDF de Irene Adler

Descargar El Trio de la Dama Negra (Sherlock, Lupin i jo 1) en PDF de Irene Adler año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Trio de la Dama Negra (Sherlock, Lupin i jo 1)
 • Autor del libroIrene Adler
 • Fecha de publicación: 10/10/2012
 • EditorialESTRELLA POLAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788499329024
 • Valoración del libro: 4.82 de un máximo de 5
 • Votos: 135
 • Autor(a) de la reseña: Dannae Padilla
 • Fecha: 18/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.66 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 272
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Sherlock Holmes, Arseni Lupin i Irene Adler es coneixen l'estiu del 1870 a Saint-Malo. Tots tres haurien d'estar de vacances, però el destí els capgira els plans.Els tres nois es troben involucrats en un remolí de delictes: un collaret de diamants que desapareix en el no res, un mort que troben a la platja i una silueta fosca que apareix i desapareix per les teulades de la ciutat. La policia avança a cegues. Algú altre haurà de resoldre el cas...Xiulets nous i més potents per als nostres gendarmes!Manufacturats per la Casa Rambouillet de París per a la policia local.El comissari Flebourg assegura que els nous xiulets, tres vegades més potents que el model antic, constituiran un formidable instrument de dissuasió que farà fugir els bergants i els pinxos que infesten els carrerons del barri del port.L'increïble cas de l'amnèsica de Deauville: Una nena veu el seu pare i recupera la memòria.Fa set anys van trobar al Passeig Marítim de Deauville una nena que no parlava ni recordava res. Després de diverses vicissituds van dur la nena a Brest, a l'Orfenat del Professor Hauchecorne, on fa un parell de dies va acudir el matrimoni Joseph i Agnèse Dumontier, que feia temps que buscaven una filleta perduda. Doncs bé, així que va entrar al despatx, la nena amnèsica va exclamar: "Papa!", i es va llançar als braços del Sr. Dumontier.A partir dels 10 anys
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - EPUB - TXT - PDF - DOC. Compresión disponible TAR.BZ2 - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - FreakShare - Torrent - Dropbox - Mediafire - WeTransfer - MEGA - Send U It - 1fichier
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros de la editorial ESTRELLA POLAR

Otros libros del año 2012

Otros libros del autor Irene Adler

Otros libros en el idioma Catalán