Descargar 97 Maneres de dir "t Estimo" en PDF de Jordi Sierra I Fabra

Descargar 97 Maneres de dir

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: 97 Maneres de dir "t Estimo"
 • Autor del libroJordi Sierra I Fabra
 • Fecha de publicación: 16/9/2010
 • EditorialESTRELLA POLAR
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788499323879
 • Valoración del libro: 4.62 de un máximo de 5
 • Votos: 125
 • Autor(a) de la reseña: Dídac Arranz
 • Fecha: 18/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.55 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 210
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En Francesc, un adolescent normal i corrent es troba amb una peculiar noia mentre descansa en un parc. Aquesta, la Daniela, li explica la tràgica història de fa 20 anys de dos enamorats, l’Andreu i l’Àngela. Resulta que el noi es va morir d’una greu malaltia i com que l’Àngela se l’estimava tant, al cap d’un temps va morir ella també. La Daniela assegura que ella i en Francesc són la reencarnació d’aquesta parella, que havien quedat que es tornarien a trobar aquell 7 de maig en aquell banc i a aquella hora, però en Francesc la pren per boja i se’n va. Tot i així, ell no para de donar-hi voltes i es posa a investigar aquest cas i descobreix que s’assembla molt a l’Andreu en bastants aspectes i que moltes de les coses que deia la Daniela tenien sentit. Mica en mica, comença a sentir alguna cosa molt forta per aquella noia i no se la pot treure del cap. Però alguna cosa falla i descobreix que en realitat tot allò era una farsa i la Daniela era una noia poc coneguda del seu institut que estava bojament enamorada d’ell. Disgustat i enfadat, es tenca en el seu món, però no pot parar de pensar-hi. Finalment, pren una decisió: deixa a la seva xicota actual, la Letícia, i se’n va amb la Daniela per intentar reviure la relació amorosa de l’Andreu i l’Àngela.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PPT - DOC - EPUB - WORD - TXT - PDF. Compresión disponible JAR - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Dropbox - Torrent - Mediafire - MEGA - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Jordi Sierra I Fabra

Otros libros de la editorial ESTRELLA POLAR