Descargar Que hi ha a Dins? en PDF de Giles Laroche

Descargar Que hi ha a Dins? en PDF de Giles Laroche año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Que hi ha a Dins?
 • Autor del libroGiles Laroche
 • Fecha de publicación: 18/8/2010
 • EditorialJUVENTUD
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788426137708
 • Valoración del libro: 4.84 de un máximo de 5
 • Votos: 81
 • Autor(a) de la reseña: María josé Lorenzo
 • Fecha: 27/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.9 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 32
 • Incluye un resumen PDF de 2 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: De la tomba del faraó Tutankamon a Egipte a un temple maia a Mèxic, de l'Alcàsser de Segòvia a les Torres Petronas a Malàisia, aquest llibre explora l'exterior i l'interior de catorze construccions fascinants de tot el món, i aporta informació detallada de cadascuna. L'original tècnica de collage utilitzada en les il·lustracions produeix un efecte tridimensional de gran impacte visual. A partir de 7 anys. * Un àlbum per a descobrir edificis de tot el món amb nocions bàsiques d'arquitectura. * Un viatge a través del temps per diferents cultures del món.De la tomba del faraó Tutankamon a Egipte a un temple maia a Mèxic, de l'Alcàsser de Segòvia a les Torres Petronas a Malàisia, aquest llibre explora l'exterior i l'interior de catorze construccions fascinants de tot el món, i aporta informació detallada de cadascuna. L'original tècnica de collage utilitzada en les il·lustracions produeix un efecte tridimensional de gran impacte visual. A partir de 7 anys. * Un àlbum per a descobrir edificis de tot el món amb nocions bàsiques d'arquitectura. * Un viatge a través del temps per diferents cultures del món.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - MobiPocket - ODT - TXT - WORD - DOC - PRC - TCR. Compresión disponible RAR - DEB - ZIP - LZMA
 • Servidores habilitados: MEGA - FreakShare - Google Drive - Send U It - Mediafire - Torrent - JumpShare - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Giles Laroche

Otros libros del año 2010

Otros libros del género o colección Infantil