Descargar El Sensenom: La Revolta d en Bernat Prats en PDF de Enric Larreula

Descargar El Sensenom: La Revolta d en Bernat Prats en PDF de Enric Larreula año 2007

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Sensenom: La Revolta d en Bernat Prats
 • Autor del libroEnric Larreula
 • Fecha de publicación: 23/7/2007
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788448920937
 • Valoración del libro: 4.17 de un máximo de 5
 • Votos: 127
 • Autor(a) de la reseña: Facundo Pérez Ruiz
 • Fecha: 12/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.6 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 304
 • Incluye un resumen PDF de 32 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: "La transformació", publicat amb el número 97 en aquesta col·lecció, acaba quan a mitjan segle XVI Jaume Bellesguard, pare adoptiu d'en Bernat Prats, és cremat a la foguera per haver protegit dos jueus del Call de Girona, el vell Isaac i la seva filla, els quals, abans d'abandonar per decret reial la ciutat, havien aconseguit amagar-hi un tresor. La Inquisició els havia detingut, però abans l'Isaac havia pogut explicar a en Bernat on era el tresor amagat i li havia demanat que el retornés als jueus catalans que havien emigrat a Holanda. Però en Bernat no va trobar el tresor, perquè l'inquisidor ja se n'havia apoderat. En Bernat ho va descobrir, i per això l'inquisidor el va empaitar pertot arreu, i, en no trobar-lo a ell, va fer executar el seu pare adoptiu. En Bernat va haver de tornar a fugir. Tenia, però, a favor seu que, tret dels pocs amics més íntims, tant del pare com seus, tothom creia que havia mort. Proscrit i perseguit per la justícia de l'Imperi espanyol, en Bernat adoptarà diverses personalitats fins a declarar-se "el Sensenom". El desenllaç de la història ens presenta les extremes dificultas del protagonista per retornar i com, en aquesta acció, es trobarà immers en els principals fets històrics d'una Europa convulsa i enfrontada en guerres de religió i d'expansió imperial.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - EPUB - OEB - PDF - WORD - TXT. Compresión disponible TAR.XZ - RAR - TBZ - ZIP - AZW3
 • Servidores habilitados: Torrent - Google Drive - Dropbox - Mediafire - Zippyshare - Depositfiles - MEGA
Votar:

Otros libros del autor Enric Larreula

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2007

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros de la editorial BARCANOVA