Descargar A la nit en PDF de Varios Autores

Descargar A la nit en PDF de Varios Autores año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: A la nit
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 14/9/2006
 • EditorialTHULE EDICIONES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788496473188
 • Valoración del libro: 4.11 de un máximo de 5
 • Votos: 105
 • Autor(a) de la reseña: Cristina García González
 • Fecha: 25/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.1 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 126
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: En plena nit cinc amics ensopeguen amb alguna cosa enorme. Què serà? Una divertida versió per a nens d'un conte tradicional sufi sobre la naturalesa del coneixement. Cinc amics tornen a casa en una nit sense lluna il·luminada només per les cuques de llum i troben una cosa que els impedeix avançar. Què serà? Un mur, com diu el paleta? Un pop gegant, com crida espantat el pescador? O més aviat un arbre, com assegura el llenyataire? Tal vegada un fuet, com exclama amb dolor el genet? O serà una trompeta que no sona, com creu el músic? Tots estan completament convençuts que tenen raó, però i si cap d'ells sap la veritat? Al matí, a plena llum, podran resoldre per fi el misteri de la cosa que és alhora un mur i un pop gegant i un arbre i un fuet i una trompeta i res de tot això. Aquesta història sobre la naturalesa del coneixement és una divertida versió d'un conte tradicional sufi, que pren color i vida a través d'unes imatges de gran força visual. Ha estat editada per Thule recreant l'antic art de fabricar llibres de forma completament artesanal: el llibre està imprès en serigrafia sobre paper fet a mà, i s'oferix en una bosseta de les mateixes característiques.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - HTMLZ - EPUB - WORD - PDF - TXT. Compresión disponible ZIP - RAR - ARC
 • Servidores habilitados: MEGA - Dropbox - Google Drive - Gett - Torrent - Mediafire
Votar:

Otros libros del año 2006

Otros libros del autor Varios Autores

Otros libros de la editorial THULE EDICIONES

Otros libros del género o colección Infantil

Otros libros en el idioma Catalán