Descargar Wm dic Paco... en PDF de Enric Larreula

Descargar Wm dic Paco... en PDF de Enric Larreula año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Wm dic Paco...
 • Autor del libroEnric Larreula
 • Fecha de publicación: 25/12/2006
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788448919405
 • Valoración del libro: 4.95 de un máximo de 5
 • Votos: 103
 • Autor(a) de la reseña: Ana Sofía Aguirre
 • Fecha: 29/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.37 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 112
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Em dic Paco... és fruit del contacte continuat de l’autor, com a professor, amb alumnes descendents de famílies andaluses arribades a Catalunya durant la dècada dels anys seixanta, i vol ser un homenatge a tots els joves que en aquest país han viscut a cavall de dues llengües i dues identitats, no sempre fàcils de combinar; és a dir, a la major part de nois i noies catalans d’avui. El protagonista, en Paco, un noi de setze anys, fill de pares arribats d’Andalusia, ha nascut, viu i va a escola a Ciutat Badia(Badia del Vallès), on la major part dels habitants tenen una procedència semblant a la de la seva família. Quan li arriba l’edat, va a un institut de Sabadell, i aquest canvi el posa en contacte amb nois i noies que viuen una altra realitat. Això el porta a plantejar-se la identitat, que ja viu amb una certa ambigüitat. Sensible a la protecció de la natura, en Paco es compromet amb uns companys a impedir la destrucció d’un paratge natural, víctima de l’especulació econòmica indeturable. Paradoxalment, la seva acció agosarada acaba destruint allò que volien salvar. Aquest llibre és un clam a la protecció del medi ambient, una denúncia a l’arbitrarietat de les lleis humanes, una crida a favor de l’idealisme i la generositat de la joventut, i també una clara proposta per a la convivència i el respecte mutu.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - LIT - DOC - HTMLZ - TXT - WORD - PDF - PPT. Compresión disponible ARJ - XZ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Google Drive - Mediafire - MEGA - Dropbox
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Enric Larreula

Otros libros del año 2006