Descargar No Mireu Sota el Llit en PDF de Jaume Cela

Descargar No Mireu Sota el Llit en PDF de Jaume Cela año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: No Mireu Sota el Llit
 • Autor del libroJaume Cela
 • Fecha de publicación: 16/1/2006
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788448919115
 • Valoración del libro: 4.47 de un máximo de 5
 • Votos: 38
 • Autor(a) de la reseña: Adoración Sánchez Sánchez
 • Fecha: 6/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.59 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 112
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En aquest llibre trobareu quatre històries protagonitzades per personatges que pertanyen a la literatura que vol fer por, que pretén que abans de posar-nos al llit ens ajupim per guipar si a sota s’hi amaga algun perill o algú que ens vol fer mal. Ara bé, aquesta colla no en fan ni gota, de por, perquè ningú no se’ls acaba de prendre seriosament. Hi trobareu un vampir que necessita sang i s’ha d’empescar una solució, si no vol morir-se de gana. Hi ha un parell de fantasmes –amo de nissaga il·lustre i criat disposat a servir eternament el seu senyor– que volen provocar un infart a algú i gairebé acaben fent el ridícul. També hi ha una mòmia d’un ballarí egipci que s’enamora d’una dona que visita el museu on presideix una de les sales i que, després de dansar, abandona aquest món per sempre més i serà un record, això sí, inoblidable. I un home llop que viu una història d’amor una mica estranya i deixa una misteriosa herència a la seva dona. Ja ho veieu: personatges tradicionals del món de la por que ja no en fan, perquè la por, ara, és una altra cosa. Per desgràcia, no cal mirar sota el llit ni dins l’armari.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - EPUB - GIF - PDF - BMP - TCR - WORD - PDB - DOC. Compresión disponible IMG - TZ - AZW4 - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: FreakShare - Send U It - MEGA - Mediafire - ADrive - Dropbox - Google Drive - Hotfile - SendGB - Torrent
Votar:

Otros libros del autor Jaume Cela

Otros libros del año 2006

Otros libros en el idioma Catalán